Over Mariken

Mariken van de Loo is directeur van L’eau’Z. Met krachtige interventies helpt ze organisaties om de toegevoegde waarde van hun medewerkers te verzilveren. Daarvoor heeft ze het Zelfsturingskompas © ontwikkeld waarmee ze medewerkers transformeert naar Persoonlijke Ondernemers.

Mariken heeft haar strepen in het vak als managementtrainer/adviseur verdiend door haar adviseurs en trainingsrollen bij Ormit, Schoonderwoerd & Partners en Bureau Zuidema. Met haar bedrijf L’eau’Z heeft ze gewerkt voor diverse grote en kleine bedrijven, zoals Rabobank, Samsung, Tempo-Team, Firmtel, Prowareness/ Isense, Gemeente Hollands Kroon.fotomarikenklein

Mariken heeft diverse ebooks geschreven en blogt onder het label Kompas-sie, maar is ook gastblogger bij Ondernemen met Personeel (MT groep), Platform Het Nieuwe Werken, HNWblog, Managementsite.nl en B2Bcontact.

Neem contact op

Meer weten? Neem contact op zodat we samen kunnen vaststellen hoe ik je kan helpen om van jouw event een succes te maken.

Voor een betere beleving en volledige werking plaatst deze website cookies op uw computer. Meer weten? Bekijk onze cookiepolicy.