Investering

Maatwerk presentaties en workshops

Naast deze onderwerpen is in overleg altijd maatwerk mogelijk, zowel voor een presentatie als een workshop. Neem contact op voor een maatwerk presentatie of workshop.

Investering

  • Voor een interactieve lezing/ presentatie van circa 60 minuten is je investering €1.497.
  • Voor een workshop van een dagdeel is je investering €1.997.

Bij elke presentatie of workshop ontvang je kosteloos 20 exemplaren van mijn mini-boek ‘Toegevoegde waarde verzilveren in 3 stappen’; de voorloper op het boek Persoonlijk Ondernemerschap; van speelbal naar sterspeler dat in april 2014 zal verschijnen. Het boek is momenteel al te reserveren bij managementboek.nl

De prijzen voor een presentatie of workshop zijn inclusief voorbereiding, reistijd, reiskosten, etc. Ik ga altijd uit van een vaste prijs en er worden nooit meerkosten in rekening gebracht. Zo sta je niet voor verrassingen maar weet je precies waar je aan toe bent. De prijzen zijn inclusief een persoonlijke telefonische afstemming vooraf.

De prijzen zijn gebaseerd op een workshop waarbij de reistijd maximaal 1 uur is. Voor een langere reisduur worden extra kosten gerekend.

Let op: Door projecten voor klanten is mijn beschikbaarheid beperkt. Klik hier en neem contact op om af te stemmen over een datum.

Neem contact op

Meer weten? Neem contact op zodat we samen kunnen vaststellen hoe ik je kan helpen om van jouw event een succes te maken.


Voor een betere beleving en volledige werking plaatst deze website cookies op uw computer. Meer weten? Bekijk onze cookiepolicy.