Op zoek naar een inspirerende spreker?

Ben jij op zoek naar een goede spreker? Zoek je iemand die een inspirerend én inhoudelijk verhaal kan vertellen over zelfsturing, persoonlijk ondernemerschap en Het Nieuwe Werken? Neem nu contact met me op

fotomarikenklein2

Inspirerende spreker met inhoudelijke boodschap over zelfsturing en intern ondernemerschap

Ben je op zoek naar een inspirerende presentatie die prikkelt? Dan help ik je graag. Mijn presentaties zijn interactief en alles behalve bullit-points. Mijn presentaties hebben sterk beeldmateriaal dat tot de verbeelding spreekt. Ze bevatten volop storytelling, verhalen en voorbeelden uit m’n eigen praktijk als mens maar vooral ook wat ik bij klanten heb meegemaakt en zie. Ik heb ervaring met spreken voor grote events, beroepsorganisaties, kleine trainingsgroepen en managementteams in kleine en grote bedrijven. Ik geef graag interactieve workshops over zelfsturing, ondernemerschap in organisaties en de menskant van Het Nieuwe Werken. Een workshop van één of twee dagdelen kan ook worden gegeven als in-company training.

Onderwerpen

Voorbeelden


Over Mariken

Investering

Neem contact op

Meer weten? Neem contact op zodat we samen kunnen vaststellen hoe ik je kan helpen om van jouw event een succes te maken.

Mariken is tevens te boeken als spreker via sprekersbureau ZijSpreekt.

ZijSpreekt

Voor een betere beleving en volledige werking plaatst deze website cookies op uw computer. Meer weten? Bekijk onze cookiepolicy.