Klanten over L'eau'Z

Lidt Lowenthal - Teammanager aansluitingen - Regio Noord bij VITENS

  • GOED LEIDERSCHAP IS GOED VOOR EEN ORGANISATIE: Hoe krijg ik mensen mee, hoe kan ik talenten verder ontwikkelen! In het kader van het VITENS MMD project is Mariken vanaf 2009 één van de trainers die ik heb mogen ontmoeten en waar ik mee heb mogen werken. Mariken is in het maken van verbindingen een kei. Zij is een persoon die graag in beweging is en wil leren om zo verder te ontwikkelen en scherp te blijven. Ze staat open voor vernieuwingen en denkt graag mee, verder is het geen probleem voor haar de handen uit de mouwen te steken. Door enthousiaste mensen mee te nemen op haar weg en te geloven in de eigen talenten. Mariken is een gedreven vrouw die goed kan luisteren en kan sturen met zeker ook de ruimte kan geven aan een persoon / groep om het programma zelf te helpen vormgeven.
    Verbinding en beweging, in contact zijn, harmoniseren, persoonlijk leiderschap, verandermanagement, resultaatgerichtheid en persoonlijke, team- en organisatieontwikkeling, niets is haar vreemd. Ruimte creëren is voor al deze speerpunten een sleutelterm en dat heeft Mariken zéér goed weten over te brengen.
    Thema's als: "omgaan met weerstand "en "complimenten geven en ontvangen" - "ervaren" - "verankeren" en "verdiepen".
    Vooral ook jezelf kwetsbaar durven op te stellen. Als je weet wat je speerpunten zijn en welke doelen je wilt bereiken kun je je tijd en energie véél beter inzetten. Met andere woorden: "Heb lef en wees trots op je werk en kijk goed om je heen om van je collegae te leren en open te staan voor feedback". In de fase van ontwikkeling is zelfreflectie erg belangrijk, hoe kun je anders leerdoelstellingen bepalen. Ik ervaar het als zéér prettig om te leren van een trainster zoals Mariken van de Loo en ben blij dat zij op mijn weg is gekomen om me te prikkelen en nieuwsgierig te maken naar de dingen en me open op te stellen naar wat collegae om me heen mij kunnen leren. Op deze manier te mogen en kunnen werken aan mijn eigen ontwikkeling, prachtig toch! Dat je zelf een belangrijke schakel in het bedrijf kunt zijn die open staat voor verbindingen Vitens Breed. HET WAS GOED WERKEN MET MARIKEN

Irene Schellings,  - Coördinator Opleidingen Tempo-Team Professionals Academy

  • Mariken heeft een workshop verzorgd voor ons team. Als uitgangspunt voor deze workshop heeft Mariken ons persoonlijk Insights Profiel gecombineerd met de 4 elementen aarde, water, lucht en vuur. Na een hectische dag vol deadlines en telefoonverkeer wist Mariken ons binnen een kwartier te 'ontstressen'. Tijdens de workshop hebben we inzicht gekregen in welke mate we de kwaliteiten van aarde, water, lucht of vuur in ons hebben en wat dat over ons zegt. Direct toepasbaar in de praktijk omdat het inzicht gaf over hoe we denken en handelen in verschillende situaties. Mariken is in staat geweest om op een inspirerende, vakkundige en persoonlijke manier ons team een stukje verder te brengen in onze persoonlijke ontwikkeling.
Voor een betere beleving en volledige werking plaatst deze website cookies op uw computer. Meer weten? Bekijk onze cookiepolicy.